Vår spisskompetanse ligger innen butikkutvikling og salgseksponering.

Følg oss gjerne i vårt arbeid på Facebook og Instagram @agitoretail.

 

I august 2015 åpnet Lille Grensen Sko dørene til en totalforvandlet butikk. I tett samarbeid med Metropolis Arkitektur og Design ble dette helt spesialdesignede butikkonseptet utviklet. Agito Retail Design sto for projektledelse, 3D- visualisering og produksjon av all butikkinnredning. Til venstre vises noen visualiseringer samt før- og etter-bilder.

Hansen & Dysvik er en tradisjonsrik Oslobedrift, som har levert tekstiler til Norske hjem helt siden 1953. I mai 2015 åpnet deres første butikk tegnet, produsert og montert av vårt team. Butikken er den første med smakebiter av deres nye interiørkonsept utviklet av Agito Retail Design. 

Stavanger

I 2015 fikk Löplabbet i Stavanger nye lokaler, og Agito Retail Design leverte en nøkkelferdig butikk. Lokalet, som tidligere fungerte som brillebutikk, var en utfordring med flere små undersøkelsesrom, to søyler og tilsammen fire dører. For å skape en optimalt brukervennlig butikk, både for kunder og personal, valgte vi å rive flere vegger samt gjemme den største søylen inni en vegg. Dermed hadde vi skapt en butikk med 20 kvm større salgsareal, et sammenhengende lager, én søyle og kun én dør.

Se resultatet i Kongsgata 24!

Trondheim

Löplabbet i Trondheim sentrum flyttet sommer, 2015, fra Kjøpmannsgata til Nordre gate 11. Agito målte opp den fine lokalen som tidligere tilhørte Brandstad, og tegnet en åpen og arealeffektiv butikk. Se fler bilder her.

Ullevaal Stadion

Et godt samarbeid med kunde samt grundige arbeidstegninger og en skjerpet prosjektleder er til enhver tid viktig. Denne gangen bidrog dette til at vi klarte å planlegge, produsere og montere butikken på bare 6 uker. En ny, fresh Löplabbet-butikk åpnet i desember 2015 dørene på Ullevaal Stadion. Les mer om butikken her.

I 2013 ble Eldorado Kino ombygget til Eldorado Bokhandel. Med over 3000 kvm og 20.000 boktitler er dette er nå Nordens største bokhandel og i 2014 vant Eldorado Bokhandel prisen for Årets Bokhandel.

Agito Retail Design sto for prosjektledelse samt leveranse av komplett butikkinnredning. Med Eldorado Bokhandel har Agito befestet sin posisjon som totalleverandør av store prosjekter, og fått mange gode tilbakemeldinger.

På Værnes flyplass i Trondheim finner du denne Tanum-butikken, levert av Agito. Et spennende prosjekt med nye utfordringer i forhold til plassering av butikken. Legg merke til den flotte pendelen over kassadisken.

 

Japan Photo har 22 butikker i Norge, samt 6 butikker i Sverige. Helt siden den første butikken åpnet i 1990, har Japan Photo vært kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser - både på fremkalling og fotoutstyr. Agito Retail Design er stolt leverandør av innredningen til samtlige butikker.